Skip to main content

Az ÓE AIAMDI speciális PhD szekciót szervez a SAMI 2022 nemzetközi konferencián

Az ÓE AIAMDI megszervezi a

Special Session on Recent PhD Research Achievements in Applied Informatics (organized by László Horváth) és a

Special Session on Recent PhD Research Achievements in Nonlinear phenomena in Mathematics and Engineering (organized by Alexandru Kristály)

című speciális szekciókat az  IEEE 20th Jubilee World Symposium on Applied Machine Intelligence and Informatics (SAMI 2022) konferencián, amelyet 2022. január 19. és 22. között, Poprad-on, Szlovákiában rendeznek. Más doktori iskolák hallgatóinak munkáit is szívesen látjuk. A hallgatók az itt letölthető felhívás szerint nyújthatnak be papert.

Az Óbudai Egyetem Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskolája fórumot biztosít hallgatóinak a nemzetközi mércét megütő új kutatási eredmények bemutatására. Nemzetközi szintű előadási és publikációs lehetőséget biztosítunk hallgatóinknak, akiktől várjuk, hogy új kutatási eredményeiket bemutassák és megméressék. Kérjük, öregbítsék az AIAMDI fejlődő nemzetközi hírnevét! Kutatásukban előrehaladott, a fokozatszerzési eljárás közelébe jutott hallgatóinktól elvárjuk a részvételt. A szekciókba benyújtott paper-ek átmennek a konferenciák nemzetközi bírálati folyamatán. A programba vett, előadott és alkalmasnak bizonyult cikkek bekerülnek az IEEE XPlore digitális könyvtárba.

Horváth László
Operatív igazgató